Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

Őszintén? Csak olvasd el és talán megértesz!

2018-07-27

Be se mutatkoztam, de úgy érzem ennek itt nincs helye. Nem akarom hogy megtudják ki vagyok. Azt akarom hogy itt a saját blogomon ne ismerjen senki. Nem akarom, mert itt nyiltan akarok beszélni (írni). El akarom mondani a véleményemet úgy hogy ne oktassanak ki. Teljesen őszintén beszélni, bármien témáról is van szó. Én amúgy is egy igaz mondó ember vagyok, de néha a cél érdekében füllentenem kell hogy a másik embert ne bántsam meg. És most jöjjön egy kissebb infó amit az egyik haverom írt rólam. Ezt majd elmagyarázom egy másik posztban. Nah nézzük.



"Erosnek mutatod magad..de gyengenek erzed magad...probalsz le szarni mindent de inkabb csak ugy teszel..nem bizzol meg az emberekbe mert sokan vertek at..felsz remenykedni par dologba mivel nem akarsz megint csalodni..utalod a hazugsagot es te se szeretsz hazudni..ki alsz az igazadert kerul amibe kerul..nyugodt probalsz lenni de hirtelen indulatu vagx..az erzelmeidet titkolod masok elott..ha sirnod is kell ugy sirsz h ne lassa senki..de ha meg is valaki elott sirsz es at akar olelni azt mondod h nem kell..bar varod azt az olelest es meg is kapod...maganyosnak erzed magad sokszor..ejjel szeretsz inkabb gondolkodni a dolgokon...nem tartod magad szepnek es a hibaidat lattod csak..felsz h nem fognak elismerni..semmibe...
Es most mar hiszel?????"

Ez volt az üzenet amit írt nekem. Hihetetlen. Ez mind igaz. Ez megmutatja az egész életemet. Néha elszomorodom ha vissza olvasom, de ez csak az igazság.


Ne feledjétek:

"NE HAZUDJATOK, legyedtek MINDIG ŐSZINTÉK!"

Hozzászólások (0)